LOGOMUZ VE ANLAMI

LOGOMUZ VE ANLAMI Köyümüz, ülkemizin en geniş düzlüklerinden birine yayılmış eski bir volkanik dağ olan Karacadağ'ın eteklerine kurulmuştur.

Okulumuz adını köyümüzden almış olduğundan okul logomuzu da bu düzlemde tasarlamış bulunmaktayız .

Bulutçeker köyünde bahar mevsimlerinde yağışlı ve bulutlu gün sayısı oldukça fazla olduğu için logodaki bulutlar köyümüzü, bulutların arasına gizlenen güneş ise okulumuzu temsil etmektedir.

Bulutlar arasındaki güneşin doğuşu nasıl ki yeni bir günün ve başlangıcın habercisi ise okulumuz da bölgemiz için karanlıkları aydınlığa çıkaran bir güneştir. Bulutçeker İlkokulu - İmam Hatip Ortaokulu yöremizin geri kalmışlığını ortadan kaldırmayı ,bölgemizi ve insanımızı etkileşime açık hale getirmeyi , bilgiye erişimi kolaylaştırmayı amaç edinmiştir . Okulumuz, çağın gerektirdiği donanıma sahip olması ve yeniliklere öncülük etme vazifesini kendine ilke edinerek gelişim ve değişimin başlangıç noktası olacaktır.

11.05.2020 425